Dalby GIF

Referat: Hjärsås/Värestorps IF - Dalby GIF

FOTBOLL, DIVISION 4 ÖSTRA
Hjärsås/Värestorp IF– Dalby GIF 4–2 (2–1)
Målen: 1–0 Edonis Krasniqi (12), 2–0 Urim Ahmeti (25), 2–1 (41), 3–1 Gubran Al Shekh Ali (63), 3–2 (78), 4–2 Urim Ahmeti (90).
Fin premiärseger för Hjärsås
Hjärsås/Värestorp IF fick en kanonstart på säsongen när Dalby GIF besegrades med 4–2.
– Vi kan bättre, men vi är nöjda med tre poäng, säger spelande tränaren Urim Ahmeti.
FOTBOLL/KRISTIANSTAD. Hjärsås tog ledningen efter tolv minuter genom Edonis Krasniqi och Ahmeti gillade vad han såg.
– Ett riktigt snyggt mål av Edonis, han placerade in bollen i bortre.
Den spelande tränaren utökade sedan själv till 2–0, men bortalaget reducerade strax före paus och då var det liv i matchen igen.
När Gubran Al Shekh Ali sedan satte 3–1 till hemmalaget med drygt 30 minuter kvar kändes matchen avgjord, men bortalaget reducerade på nytt och skapade nerv i matchen.
– De hade något läge att kvittera eftersom de var bra på fasta situationer.
Men istället för 3–3 utnyttjade hemmalaget en fast situation från Dalby till sin fördel. Krasniqi fick tag i bollen och spelade den vidare till Ahmeti.
– Sedan tog jag bollen från straffområde till straffområde och gjorde mål. Det var rätt snyggt.
Men Ahmeti var inte helt nöjd ändå.
– Vi kan bättre, men vi är nöjda med tre poäng. Med tanke på att vi saknade spelare var det ändå bra. Vi är väldigt glada över segern, säger han.